Armėnija! Kiek daug visko norisi papasakoti po kelionės! O dar geriau, parodyti!

Taip, TravelBlog komanda su malonumu Jums pristato savo naują filmą, kurį sukūrė po savaitės trukmės kelionės po Armėniją. Mes tikimės, kad jis nustebins Jus ir paskatins aplankyti šią nuostabią šalį.

Iš tikrųjų mes tiek nedaug žinome apie šią šalį. Masinis turizmas dar nepasiekė šių kraštų, tad keliauti čia buvo ypatingai įdomu. Gražiausi kalnų peizažai, gilūs tarpekliai, įspūdingi vienuolynai ir kelių tūkstančių metų senumo istorijos. O visų svarbiausia – žmonės! Visi mūsų sutikti armėnai buvo nepakartojami, beprotiškai fotogeniški ir nuostabiai svetingi.

Pamatyti spėjome daug! Achpato, Khor Virapo, Noravanko, Tatevo vienuolynai tarsi sustingę laike. Ambergo tvirtovė, Karahundžo megalitai, Areni urvų kompleksas – raunančios stogą vietos! Ir šito negana! Kartu su vyrukais iš Yell Extreme Park mums pavyko nufilmuoti nepakartojamus bedugnio kanjono kadrus iš paukščio skrydžio. Aplamai, Armėnijos grožis iš aukštai dar įspūdingesnis ir tokių kadrų mūsų filme daug.

Ir dar, mums pavyko pamatyti Armėnijos sostinę ypatingu šaliai laiku. Jerevanas kaip tik šventė šalies nepriklausomybės metines. Šis įvykis suteikė ypatingo šarmo mūsų filmavimui!

Taip pat, mes džiaugiamės turėdami galimybę bendradarbiauti su Radisson viešbučių tinklu. Jų penkių žvaigždučių viešbutis Jerevane – Radisson Blue Hotel ypatingai komfortabilus ir patogus.

Norime pažymėti tai, kad muziką, skambančią filme, specialiai filmui sukūrė šaunus armėnų kompozitorius Bagratas Terterianas. Ir jam puikiai pavyko perteikti savo šalies ritmą ir harmoniją.

Ir štai, filmas sukurtas, sumontuotas ir paruoštas rodymui. Drąsiai spauskite PLAY ir nepamirškite „palaikinti“, pakomentuoti ir prenumeruoti mūsų Youtube kanalą. Tai bus šauniausias atlygis už mūsų darbą!

P.S. Sekite mano puslapį Facebook’e ir Instagram’e . Nepraleiskite progos stebėti mano kelionės po Lietuvą ir kitas šalis TravelBlog’e . Užeikite, skaitykite, sekite ir komentuokite.